Search

21:00 Shakhtar - Basel

Tip: tm1 2+

Kvota: 1.96

Rezultat: FT 4:1 ✔️✔️✔️

Liga: Liga Evrope


Domacin daje 2+ gola na utakmici

Home team to score over 1.5 goals on match


Losa ponuda danas, ali ako vec mora da se bira onda je to ovaj susret.


Sahtjor je uspeo da izbaci Benfiku i Volfsburg, a sada na red dolazi Bazel.

U prvom susretu sa Benfikom Sahtjor je imao dominaciju u oba poluvremena i savladao ih rezultatom 2:1. U revans mecu Benfika je krenula ofanzivno i imali su rezultat 2:1 na poluvremenu, a onda je Sahtjor uzeo stvar u ruke. U drugom poluvemenu Sahtjor je preuzeo glavnu pa je zasluzeno poravno rezultat na 3:3 i obezbedio sebi prolaz u narednu fazu.

Sahtjor je uspeo da savlada Volsfburg na njihovom terenu sa 1:2 i sebi olaksao stvari za revans mec. U tom revans mecu Sahtjor je dobio sa 3:0, a golovi su pali tek u finisu utakmice nakon 88' minuta. Ipak igra nikako nije bila dosadna, vec zanimljiva i sa mnogo sansi. Sahtjor je diktirao ritam i imali su glavnu rec, kako u prvom poluvremenu tako i u drugom. Pa se moze reci da je Volfsburg dobro izdrzao do 89' minuta kada je pao prvi gol.

Sjajnom igrom Sahtjor je sebi obezbedio ulogu favorita u danasnjem susretu protiv Bazela.


Kako Sahjtor tako i Basel, prvi jaci susret za ekipu Bazela bio je u prosloj rundi gde su uspeli da savladaju Frankfrut i ako su bili autsajderi. Zbog tog poduhvata danas imamo opravdane kvote, Sahtjor favorit, ali ne treba potcenjivati goste. Pored toga neutrali teren i jedna utakmica, ocekuje nas ofanzivna igra i dosta golova.


Ipak kako je Sahtjor izbacio Benfiku i Volsfburg za mene su oni favoriti u ovom susretu.

Dva gola za njih na ovom susretu ne bi smela da predstave problem !

Pored toga u svim dosadasnjim susretima ova dva kluba u elitnim takmicenjima Sahtjor je izlazio kao pobednik...


41 views

Recent Posts

See All

20:45 Red Star 93 - Le Mans

Tip: 3+ Kvota: 2.05 Rezultat: Liga: Francuska Over 2.5 goals on match Oba tima su jako interesatno otvorila sezonu... Pokazali su i dobru i losu stranu, a rec ide o napadu i odbrani. Dok jedni rade sv

21:00 Lyon - Dijon

Tip: Lyon daje 1+ gol u oba poluvremena Kvota: 2.00 Rezultat: HT 3:1 FT 4:1 ✔️✔️✔️ Liga: Francuska Home team to score in both halves Lion se jako dobro pokazao u Ligi Sampiona ! Ovu ekipu su oduvek kr