Search

21:00 Atalanta - PSG

Updated: Aug 14

Tip: 4+

Kvota: 2.22

Rezultat: FT 1:2

Liga: Liga Sampiona


Ukupno golova na utakmici 4+

Over 3.5 goals on match


Mnogi misle kako je ovo idealna prilika da PSG konacno osvoji Ligu Sampiona.

Izbacili su Atalantu, a da utakmica jos nije ni pocela ! Atalanta mozda nije popularan i zvucan klub, ali se ona urezala u usi svakom ko prati fudbal - zahvaljujuci sjajnim rezultatima.

Pa ako nista drugo, PSG se barem nece prosetati u ovom susretu !


Naravno treba biti realan i imati u vidu razliku u kvalitetu (vrednost tima), ali opet...


Atalanta nastavlja da fascinira sa svojim rezultatima. Cist primer da se sa malo novca moze napraviti veoma opasan i efikasan tim. Atalanta igra otvoren fudbal i ofanzivan sa odlicnim presingom bez obzira ko im je protivnik. Zbog toga mozemo ocekivati otverenu igru i protiv PSG-a. Naravno takva igra cesto ostavlja rupe u odbrani, pa Atalanta cesto zna da primi gol i od slabijih ekipa. Te rupe ce PSG sigurno znati da iskoristi, pa nas ocekuje mec sa dosta golova.


PSG nije imao odavno ligaski mec osim 2 utakmice u kupu, a sve ostale do sada bile su im prijateljske. Njima je liga prekinuta zbog korona virusa i oni su proglaseni za pobednika.

Sa druge strane kao sto znate Atalanta je regularno odigrala sezonu u Seriji A do kraja i to moze biti blaga pednost kada je u pitanju forma igraca. Medjutim PSG ima dosta kvalitetnih pojedinaca koji mogu da iznesu loptu na protivnicko bolje i koji ce moci da iskoriste rupe u odbrani koje ce im Atalanta ostavljati, ali i da sami kreiraju akcije.


Sve u svemu ocekuje nas veoma dobra utakmica i sa dosta golova.

Za Atalantu nece igrati Ilicic i Gollini.

Dok za PSG ovaj mec nece igrati Di Marija, a Marko Verati je neizvestan.


Prognozirati u ovom susretu pobednika je rizicno, pa su golovi najbolja opcija.


#PSG #ATALANTA #LIGASAMPIONA

66 views

Recent Posts

See All

20:45 Red Star 93 - Le Mans

Tip: 3+ Kvota: 2.05 Rezultat: Liga: Francuska Over 2.5 goals on match Oba tima su jako interesatno otvorila sezonu... Pokazali su i dobru i losu stranu, a rec ide o napadu i odbrani. Dok jedni rade sv

21:00 Lyon - Dijon

Tip: Lyon daje 1+ gol u oba poluvremena Kvota: 2.00 Rezultat: HT 3:1 FT 4:1 ✔️✔️✔️ Liga: Francuska Home team to score in both halves Lion se jako dobro pokazao u Ligi Sampiona ! Ovu ekipu su oduvek kr