Search

18:30 RB Leipzig - Herta

Updated: May 28

Tip: Lajpcig daje gol u oba poluvremena

Kvota: 1.88

Rezultat: HT 1:1 FT 2:2 ✅✅✅


Home team will score in both halves !


Herta je u velikom usponu, ali da bi dostigla nivo ekipe kao sto je Lajpcig treba im jos dosta vremena i dosta novca...

Sjajne poteze je odigrala uprava Herte i o tome sam vec pisao, ali Lajpcig ipak nije tim sa kojim mogu da odmeravaju snage.

Herta je poslednje 2 utakmice odigrala bez primljenog gola, a uspela je da postigne cak 7 gola. Medjutim kada te dve utakmice ostavimo po strani na 3 utakmice pre njih Herta je primila cak 10 gola. Promena trenera i taktike igre je sigurno urodila plodom, ali se rupa u odbrani ne moze tek tako popuniti. Herta je u prelaznom roku pojacavala napad i vezni red, a u narednom roku ce morati da pojacaju i odbranu. Do tad bice ranjiva ekipa, a posebno u momentima kada ih ocekuju utakmice sa izrazito napadackim ekipama.


Sa druge strane Lajpcig ima jednu od najboljih odbrana u ligi, a ambicije za ovu sezonu

su Liga Sampiona pa cak i osvajanje lige, jer jos uvek nista nije gotovo. Zbog toga nema mesta za opustanje i ocekujem igru na visokom nivou. Slucaj Herte je sigurno svima poznat, pa se od Lajpciga moze ocekivati oprezna igra i sa postovanjem protivnika. Medjutim to nece izmeniti njihov stil igre i mozemo ocekivati napadacku igru od prve minute kao i obicno. Imaju dobrog trenera i sigurno da je i on namirisao rupe u odbrani.


Pored toga sto mnogi ne ocekuju duel sa mnogo golova, moje misljenje je da Lajpcig ne moze biti miran sa rezultatom 1:0 pa cak ni 2:0 s'obzirom da je Herta u uzlaznoj putanju. Zbog toga i predlazem igru da Lajpcig daje gol u oba poluvremena. Ocekivani rezultat 3:0 !


#leipcig #herta #bundesleague

0 views