Search

15:00 Atalanta - Spezia

Tip: 1 i 2-5

Kvota: 1.70

Rezultat: FT 5:2 ❌


Home team to win and betwen 2 or 5 goals on match


Kao tip dana izdvajam ovaj susret, a u koliko vam je kvota mala predlazem sledece opcije:

- 1.pol 2+ 1.95 HT 3:1✅

- Atalanta daje 2+ 1.pol 2.65 HT 3:1 ✅

- 1-1 i 2-4 3.10 HT 3:1 FT 5:2 ❌


Igra na dva fronta + izostanci bitnih igraca odrazila se na rezultate Atalante, a posebno kada su u pitanju rezultati na domacem terenu. Toj cinjenici treba dodati i malo nezgodniji raspored, ali ostaje fakt da je vreme da obraduju navijace i ostvare pobedu na domacem terenu.

Protivnik nikad bolji za ostvarivanje te namere, tako da ovde ne sme biti iznenadjenja.


Spezia igra jako lose na strani, a i generalno.

Pored toga nece moci da racunaju na 4 igraca + 3 igraca koja su pod znakom pitanja za ovaj susret. Tako da ce imati problema oko startnih 11, a protiv ofanzivne ekipe kao sto je Atalanta tesko da ce moci da urade bilo sta.


Atalanta za par dana igra bitan mec u LS, tako da verujem da ce baciti akcenat na prvo poluvreme. Pored toga u poslednjih nekoliko utakmica Spezia je najvise golova primila bas u prvom poluvremenu, tako da se kockice slazu.


#atalanta #spezia #seriaA


26 views0 comments

Recent Posts

See All

18:30 Watford - Manchester City

Tip: 2-2 i 3+ Kvota: 2.15 Rezultat: Losa forma je cinjenica koja trenutno karakterise domacu ekipu... Da stvar bude jos losija po njih na listi izostanaka nalazi se cak 8 igraca, a od toga i nekoliko

20:30 Tottenham - Brentford

Tip: 1.pol. 1 Kvota: 2.25 Rezultat: First half Tottenham to win Malo ko danas veruje u pobedu domace ekipe, cak sta vise akcenat bacaju na gostujucu ekipu... Medjutim ne vidim razlog da i mi postupimo